Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3-4 uygulama yapılır | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Yumrulu Bitkiler (Şekerpancarı, Patates, vb) Soğan, Sarımsak | Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Kavun, Karpuz, Kabak | Kol atımında, meyve tutumunda 3-4 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb) | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 2-2,5 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
Avokado | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 2-2,5 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
Muz | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğuma kadar 3-4 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1-2 lt / Da | 150-200 ml/dekar |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 1-2 lt / Da | 150-200 ml/dekar |
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 1-2 lt / Da | 150-200 ml/dekar |