ÜRÜN | KULLANIM DÖNEMLERİ | YAPRAKTAN (100 LT) | DAMLA SULAMA(da) |
Meyve Ağaçlarında | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 200 cc | 2,5 Lt |
Domates | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Biber | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Hıyar | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Patlıcan | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Kabak | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Fasulye | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Enginar | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Papates - Havuç - Çilek - Marul | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 150-200cc | 2,5 Lt |
Bağ - Muz | Vejetasyon Süresince 4-5 Uygulama | 200cc | 2,5 - 3 Lt |