Sera ve Açık Alan Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Yumrulu Bitkiler (Şekerpancarı, Patates, vb) Soğan | 4–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra tekrar | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Kavun, Karpuz, Kabak | Fide dikiminden hasada kadar | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı, vb) | Gelişme dönemi boyunca | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Muz | Meyve olgunlaşması esnasında | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği, vb) | 5–6 yapraklı dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, Ayçiçeği, vb) | 3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra | 2-3 lt / Da | 250–300 ml |
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik, vb) | Kardeşlenme döneminde | 2-3 lt / Da | 200 ml |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 2-3 lt / Da | 200 ml |