ÜRÜN | UYGULAMA DOZU | UYGULAMA ZAMANI |
Elma, Armut, Kayısı, Kiraz, Erik, Şeftali, Üzüm | 150-200 ml/100 lt su | - 1.Uygulama: Çiçek öncesi - 2.Uygulama: Meyve Bağlama |
Domates, Biber, Patlıcan, Karpuz, Hıyar | 150 ml/da | Fide dikiminden sonra 2-3 hafta ara ile |
Turunçgiller | 150-200 ml/100 lt su | - 1.Uygulama: Çiçek öncesi - 2.Uygulama: Meyve Bağlama |
Tahıllar | 250 ml/da | Kardeşlenme ile sapa kalkama dönemleri arasında |
Pamuk | 150 ml/da | - 1.Uygulama: 4-5 yapraklı iken - 2.Uygulama: Tarakta |
Mısır | 150-200 ml/da | - 1.Uygulama: Gelişme dönemi - 2.Uygulama: Püskülden sonra |
Patates, Soğan | 200-250 ml/da | - 1.Uygulama: Gelişme dönemi - 2.Uygulama: 2. çapadan sonra |
Bağ | 150 ml/da | Sürgün döneminden itibaren ben düşene kadar 3 uygulama |
Soya Fasulyesi, Nohut, Mercimek, Yerfıstığı | 150 ml/da | - 1.Uygulama: Çiçek öncesi - 2.Uygulama: Çiçek sonrası |