Sera ve Açık Alan Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3-4 uygulama yapılır | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 100–150 ml |
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 0,5-1 lt / Da | 100 Litre Suya 100–150 ml |
Yumrulu Bitkiler (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb) | Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 0,5-1 lt / Da | 100 Litre Suya 100–150 ml |
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 150–200 ml |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1-2 lt / Da | 100-150 ml/dekar |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 0,5-1 lt / Da | 100-150 ml/dekar |
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 1-2 lt / Da | 100-150 ml/dekar |