Sebzeler Sera - Açık Alan | Salatalık, Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Marul, Tere, Roka, Maydanoz, Lahanagil, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kereviz, Pırasa, Çilek | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Dikimden 10 Gün Sonra ve 15 Gün Arayla Hasada Kadar Devam Edilir. |
Meyve Ağaçları | Tüm Narenciye Ürünleri, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Nar, Erik, Ayva, Vişne, Zeytin, Fındık, Badem, Ceviz | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Çiçek Öncesi Başlar ve Sonrasında 15 Gün Arayla Hasada Kadar Sürer. |
Buğday-Arpa – Çeltik- Ayçiçeği- Pamuk | Tüm Çeşitlerde | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Dikim Öncesinde ve 3-5 Yapraktan Sonra 15 Gün Ara İle Devam Eder. |
Mısır | Tüm Çeşitlerde | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Dikim Öncesinde ve 3-5 Yapraktan Sonra 15 Gün Ara İle Devam Eder. |
Tütün | Tüm Çeşitlerde | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Fide Dikiminden Sonra Can Suyuyla Başlar. 15 Gün Ara İle Devam Eder. |
Patates-Soğan | Tüm Çeşitlerde | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Bitkiler 3-5 Yaprak Olduktan Sonra 20 Gün Ara İle Hasada Kadar Sürer. |
Pancar-Havuç | Tüm Çeşitlerde | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Bitkiler 3-5 Yaprak Olduktan Sonra 20 Gün Ara İle Hasada Kadar Sürer. |
Yeşil Alan | Yeşil Alan | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Yağmurlama İle Yetiştirme Dönemi Boyunca 15 Günde Bir Uygulanır. Son 10 Dk Kala Temiz Su Verilir. |
Bağ | Yeşil Alan | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Yetiştirme Süresi Boyunca 15 Gün Ara İle. Koruktan Sonra Doz Artırılır. |
Muz | Açıkta ve Seracılıkta | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | İlk Gübreyle Birlikte 10 Gün Ara İle Verilir. Doğurma Zamanı Dozajı Artırılır. |
Antep Fıstığı | Tüm Çeşitlerde | 1-2 lt/da | 100-150 cc/100 lt su | Çiçek Öncesi Başlar ve Sonrasında 15 Gün Arayla Hasada Kadar Sürer. |