Tüm Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Buğday, Arpa, Ayçiçeği, Çeltik, Mısır vb. | Gelişim periyodu boyunca 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Kavun, Karpuz, Kabak ve Karnabahar | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak | İlk çapadan, olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Çilek, Kivi | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Bağ | Meyveler 6-8 mm olduktan sonra 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Fındık | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Badem, Ceviz, Şeftali, Antep Fıstığı vb. | Meyve tutumundan sonra 1-2 uygulama yapılır | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |
Pamuk | Koza tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 150-200 cc |
Zeytin, İncir ve Narenciye | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 1-1,5 Lt / Da | 100-150 cc |