ZİNC BULL

ZINC BULL; özel olarak geliştirilmiş organik AST şelatlama tekniği ile bitki tarafından kolay alınım sağlar. Tomurcuk ve çiçek teşekkülünü artırarak kaliteli çiçek ve buna bağlı olarak kaliteli meyve oluşturur.
ZINC BULL bitkilerde, fosfor ve çinko noksanlığına bağlı olarak oluşan çiçek dökümü, zayıf ve yumuk çiçek oluşumunu, sürgün uçlarındaki rozetleşmeyi, damarlar arasındaki klorozlaşmayı engeller. İçeriğindeki çinko ve fosforu özel organik AST şelatlanma tekniği sayesinde hızlı bir şekilde bitki bünyesinde dolaştırıp noksanlıkları ortadan kaldırır. pH aralığı 1-2’dir. 

Garanti Edilen İçerik %W/W
Toplam Azot : %3
Üre Azotu : %3
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O) : %15
Suda Çözünür Çinko : %8

 

Kullanım Şekli ve Dozları

ÜRÜN KULLANIM DÖNEMLERİ YAPRAKTAN
(100LT)

DAMLAMA UYGULAMASI
(DA)

Sebze Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Patates Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Soğan Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Şeker Pancarı Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Tarla Bitkileri Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Narenciye Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Fasulye Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Pamuk Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Yer Fıstığı Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
200-300 CC (DA)
Meyve Gelişme Dönemi
Meyve Dönemi
50-100 cc
50-100 cc
750CC (DA)

 

Ambalaj Şekli: 1 Lt, 5 Lt, 20 Lt